Доставка и плащане

 1. Стоките поръчани от www.stemotoys.bg се заплащат от клиентите с наложен платеж при получаване на пратката, освен ако не е посочен друг метод за плащане.
  • Наложеният платеж се изпраща към СТЕМОТОЙС ЕООД под формата на "пощенски паричен превод" при поръчки до 199.99 лв.
  • Клиентът е длъжен да пази разписката си за изпращане на пощенски паричен превод.
 2. Цената за доставка е 5.49 лв до офис и 5.99 лв до адрес с куриерска фирма СПИДИ АД без значение от теглото на поръчката.
 3. Доставката е безплатна (за сметка на СТЕМОТОЙС ЕООД) за поръчки над 70.00 лв. с избрана куриерска фирма СПИДИ АД.
 4. Клиентите, които поръчват стоки, изрично отбелязани с надпис "по поръчка" (напр. изработка на продукт по индивидуално решение на клиент в т.ч. тениски, чаши, подаръчни материали с щампа подадена от клиент), трябва да заплатят стойността на цялата си поръчка с ПОС или по банков път при завършването й. За плащане по банков път се издава фактура.
 5. Доставките се изпълняват от куриерска фирма СПИДИ АД и ако цената за доставка в условията по т.2 и 3 е по-висока от стойността за доставка на СТЕМОТОЙС ЕООД, разликата се поема от СТЕМОТОЙС ЕООД.
 6. Разходите по застраховка и наложен платеж за всички доставки към крайните клиенти се поемат от СТЕМОТОЙС ЕООД.
 7. Клиентите на www.stemotoys.bg могат да се възползват от опцията на куриерските фирми "преглед преди плащане".
 8. Размерите на текстилните продукти, предлагани на www.stemotoys.bg, са подадени от производителите и са посочени в описанията им. Поради естеството на продуктите е възможно да има несъществено разминаване в размерите до 1 cm.
 9. Клиентите могат да върнат закупените стоки в четиринадесет дневен срок считано от датата на получаване. За целта трябва да подадат насрещно уведомление за отказ от договор чрез e-mail до [email protected]. Върната стока трябва да пристигне в неувредена опаковка, да съдържа всички етикети и цялата съпътстваща документация, да има опция "преглед преди плащане", опция "наложен платеж" с изплащане на платежа като "пощенски паричен превод" и куриерска услуга поета от подателя. Не подлежат на връщане стоки, изработени по поръчка (напр. стоки по индивидуално решение на клиент в т.ч. тениски, чаши, подаръчни материали с щампа подадена от клиент). Не подлежат на връщане стоки, свързвани със защита на здравето и/или личната хигиена. Върната стока, която не отговаря на тези условия няма да бъде приета.
 10. Правото на отказ не важи за услуга, чието изпълнение е започнало с изричното съгласие на клиент.
 11. Поръчки създадени до 13:00 ч. в работни дни се обработват в реда на тяхното постъпване и при наличие на всички стоки се изпращат в рамките на деня. Поръчки създадени след 13:00 ч. в работни дни или създадени в празнични дни остават за обработка на първия работен ден. Поради натовареността в услугите са възможни забавяния.
 12. СТЕМОТОЙС ЕООД не гарантира наличност на всички предлагани стоки.
 13. В процеса на обработка на поръчката се потвърждава наличност на стоката и подадената от клиента информация в телефонно обаждане от страна на СТЕМОТОЙС ЕООД.
 14. При изпратена поръчка сроковете за доставка зависят от графика и работното време на куриерска фирма СПИДИ АД.
 15. Поръчки с избран метод на плащане с ПОС или по банков път се обработват след потвърждение за постъпване на сумата. Авансовото плащане може да бъде извършено чрез банкова карта на Ползвателя със сетълмент в България или по банков път към банковата сметка на СТЕМОТОЙС ЕООД в банка ДСК с IBAN BG59STSA93000026214927, за което се издава фактура.
 16. Плащане с дебитна/ кредитна карта през ВПОС-а на ДСК.
  • Видове карти, които се приемат: дебитни, кредитни и бизнес карти Visa и Mastеrcard
  • Транзакциите се осъществяват посредством програмите за сигурност MasterCard Identity check и VISA Secure.
  • От гледна точка на сигурност, максималната сума за плащане с карта е 1000 лева. 
  • Не съхраняваме данни за банковите карти, използвани за плащане чрез сайта.
  • При необходимост от връщане на сума, платена с банкова карта, сумата се възстановява по картата, с която е извършено плащането.

За повече въпроси и информация: тел. 0879372112

 

Сравнение на продукти